Bucuriile mici de fiecare zi fac viața mai frumoasă. Un răsărit de soare colorat, o zi în care te bucuri de natură și prieteni alături de copiii tăi. desertul preferat sau zâmbetul celui mic a cărui inima bate lânga tine. Atât de mult lucruri pentru care să fim mulțumitori!

P1090590

 

Noi iubim cărțile, cum lesne v-ați putut da seama așa că editura Usborne e o sursă constantă de motive de mulțumire. Sunt bucuroasă că i-am descoperit fiindcă alături de ei învățarea limbii engleze a fost atât de ușoară. Alături de ei băiatul meu a învățat să citească având la îndemână cărți interesante, pe măsura puterilor sale. Și tot alături de ei dorința de a citi e aprinsă în fiecare zi!
Cititul chiar poate fi o joacă de copii!

Așa că atunci când a apărut a treia ediție a bibliotecii într-o cutie copiii au ales-o instant. Bucuria cu care deschideau fiecare carte îmi lumina inima.

Quote-by-Jacqueline-Kennedy-Onassis

 

Ce e atât de special la Usborne Reading Collection?
Îmi plac titlurile alese de ei, până și cele care par înfricoșătoare sunt pline de istorioare amuzante menite să alunge frica și încordarea.
Îmi plac ilustrațiile lor care nu umbresc textul și nici imaginația celui care le citește ci le completează, adăugând culoare.Îmi place hârtia, coperta necartonată dar totuși groasă și lucioasă și oricum le-au manevrat copiii ele nu s-au rupt ori dezlipit.

Să vă mai spun că îmi place cutia?  Pereții aceia de carton gros, colorat ca razele soarelui și care ține toate cărțile împreună ori pe unde s-ar plimba cu ele?

9781474915083-usborne-reading-collection

Dar mai bine să vă las pe voi să răsfoiți cărțile și să vă bucurați de ele în tihnă! Aici găsiți albumul cu toate titlurile și poze din interiorul lor.

O colectie de 40 de carti in limba engleza

Posted by Cufărul cărţilor

 

 

Despre Usborne Reading Programme și resursele sale minunate v-am mai povesitt aici iar setul acesta conține 25 de titluri din Young Series 1 și 15 titluri din Young Series 2.

 

Young Series 1

Cărțile din această serie sunt destinate copiilor care au început să citească singuri. Au 48 de pagini și conțin de obicei câteva povestiri scurte sau o povestire mai lungă împărțită pe capitole. În textul lor veți regăsi propoziții simple alcătuite din cuvinte întâlnite în vocabularul zilnic (aspect ce recomandă și mai mult acest set copiilor care învață limba engleză)

Iată și titlurile volumelor:

UsborneReadingCollection

The Minotaur
Pirate Adventures
The Sorcerer’s Apprentice
The Story of Chocolate
The Billy Goats Gruff
The Emperor’s New Clothes
Magical Animals
Stories of Dragons
Stories of Ghosts
The Twelve Dancing Princesses
Stories of Monsters
Stories of Pirates
Stories of Princes and Princesses
Stories of Robots
Stories of Witches
The Burglar’s Breakfast
Animal Legends
Stories of Mermaids
The Story of Toilets,Telephones and other useful inventions
The Magic Gifts
Wizards
The Monster Gang
The Dinosaur Next Door
Stories of Haunted Houses
Stories of Dinosaurs

 

Young Series 2

Cărțile din această serie sunt destinate copiilor care citesc fluent. Au 64 de pagini și conțin un vocabular care îi va ajuta să crească în cunoașterea limbii engleze.
Cele 15 titluri din această serie sunt:

Around the World in 80 DaysUsborneReadingCollection1

The Secret Garden
The Wizard of Oz
Beauty and the Beast
Pinocchio
The Wind in the Willows
Alice in Wonderland
Black Beauty
The Clumsy Crocodile
The Railway Children
The Snow Queen
The Story of Heidi
Hamlet
Romeo and Juliet
Macbeth

Așa cum v-a obișnuit Usborne a pregătit și resurse care vin în sprijinul profesorilor și al părinților care îi susțin pe copii în învățarea limbii lui Shakespeare.
Pe pagina Usborne a English Learner’s Edition veți găsi în cadrul secțiunilor Upper Intermediate și Advanced fișe de lucru care să sprijine procesul de învățare.
Sunt 3 fișe : exercițiile pentru elevi, răspunsurile și o ultima ce conține indicații utile pentru profesori. Iată cu arată acestea pentru cartea The Story of Chocolate

story-of-chocolate-worksheet

story-of-chocolate-answers

story-of-chocolate-teachers-notes

 

Am să închei cu o pagină din Secret Garden, o carte ce ne-a cucerit inimile!

secret3

E primăvară și pot simți cum lucrurile se mișcă, cum cresc și se fac tot mai frumoase!

 

Usborne Reading Collection, la fel ca și multe alte cărți frumoase de la editura Usborne, poate fi comandată pe pagina de Facebook a Cufărului cărților sau prin email la cufarulcartilor @ gmail.com

 

 

Publicitate