Se apropie cu paşi repezi o sărbătoare dragă mie, o săptămână întreagă dedicată alăptării. De 2o de ani se organizează în plan internaţional o săptămână în care se încearcă repunerea în drepturi a ceva atât de natural şi firesc cum e alăptarea.
Ca orice mamă care am trecut pe aici sunt conştientă ca dincolo de instinct e nevoie de informare şi de ajutor. Cu cât mai mulţi oameni ştiu despre alăptare, cu atât mai bine pentru minunea ce se naşte în lumea noastră.

Deşi uneori vine firesc, de tare multe ori alăptarea e o experienţă dureroasă.  Şi avem nevoie de tot ajutorul pentru a transforma durerea in bucurie şi lacrimile în zâmbete. E greu, uneori doar câteva săptămâni, alteori câteva luni, dar frumuseţea ce se naşte dincolo de aceste întristări e infinit mai copleşitoare.

Şi pentru ca tot mai multe mame să se poată bucura de alăptare, în săptămâna 1 – 7 august se organizează evenimente care să susţină acest dar. Detalii despre evenimentele din Bucureşti găsiţi pe Mami, alăptează-mă!   iar pentru cei din Cluj Cuibul Berzelor a pregătit câteva surprize.

Sper sa ne vedem acolo!

Reclame