“Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are vremea lui.”

.

Iar azi, e o vreme a bucuriei, a amintirilor, a elogiilor. E vremea in care cu o inima impacata, ne lasam un ochi sa priveasca in urma, iar unul il indreptam cu speranta spre viitor. Ma uit la voi, va privesc cu aceasi inima de 4 ani incoace… sunteti aceeasi oameni, cu mai multe cunostinte acum, si sper mai multa intelepciune. Fiecare dintre voi aveti o diploma de inginer, multe ganduri, o viata intreaga inainte, o cariera ce asteapta sa i se atinga culmile. Urcand aceste culmi, veti pastra amintirile celor 5 ani de facultate: cuvintele profesorilor, problema nerezolvata la examen, integrala din coltul tablei, modulatia ce nu se lasa inteleasa… Dar dincolo de cifre, teoreme, adrese , duceti cu voi clipe ce nu vi le poate fura nimeni; momente traite alaturi de colegi, prin camin sau aiurea prin Cluj.

.

Ne-ati fost colegi, si cu siguranta ne veti ramane prieteni. Ati mers inaintea noastra, lasandu-ne in urma cursuri, subiecte, laboratoare, proiecte, legende…Noi ramanem aici, incercand sa finalizam cu succes ceea ce voi ati reusit deja. Acum, voi mergeti tot inainte, intr-o lume in care prin profesia voastra puteti schimba ceva.Nu ne asteptati, vom ajunge si noi in curand si vom cauta, din nou, impreuna, sa schimbam limitele unei lumi ce nu mai vrea sa fie marginita.

.

Pana atunci va dorim o viata plina de succese, si sa faceti fiecare lucru, frumos, la vremea lui.

.

/**********************************************************************************/

[Rostit cu ocazia Festivitatii de absolvire a promotiei 2007 a Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei]

Reclame